index     kalender     koncertberichten     nieuwe LPD cds     logos on the road     kolofon

 

Logos on the road


Zaterdag 7 mei 2005, overdag
<M&M> ensemble te gast in Brugge, in het kader van Corpus Brugge 05.


Interaktieve lichaams-gestuurde performances met de voor openlucht meest geschikte automaten: <Klung>, <Tubi>, <Ake>, <Belly>...
Met als uitvoerders Nicoletta Branchini, Moniek Darge, Bert Vandekerckhove, Kristof Lauwers en Godfried-Willem Raes. Het tema van het festival is lichaam en lichamelijkheid, M&M, met zijn lange traditie inzake gesture interfacing, was daarbinnen dus beslist op zijn plaats. Op het programma staan performances van Godfried-Willem Raes en Kristof Lauwers waarbij van radar technologie gebruik wordt gemaakt, naast een performance van Moniek Darge voor viool en beweging 'Dancing Violin'.
We doen hierbij meteen tevens een oproep tot deelname aan de grote naaktfoto van Spencer Tunick. Die wordt immers genomen op dezelfde dag. Wij zijn zelf uiteraard ook van de partij. Inschrijven is noodzakelijk en kan door een bezoek aan: http://www.corpusbrugge05.be en klikken op Spencer Tunick.



Dinsdag 24 mei 2005, 16h00
Radboud Universiteit Nijmegen.


'Sound of Science festival', georganiseerd in de fakulteit natuurwetenschappen, wiskunde en informatika (FNWI), met ruimte voor alternatieve kunstvormen waarbij de relatie tussen kunst en techniek de rode draad vormt. Stichting Logos is er ook van de partij en wordt vertegenwoordigd door Kristof Lauwers die er in de centrale hall een interaktieve installatie zal presenteren gebruik makend van de door Godfried-Willem Raes ontwikkelde radar-interfaces.
meer info: http://www.logosfoundation.org/ii/picradar.html