inhoud    kalender    koncertberichten    vermont    w.w.w.    <belly>    shop    archief    geschiedenis    lente    kolofon

 

Koncertkalender
APRIL

LOGOS TETRAEDER

BOMASTRAAT 26

9000 GENT

Alle koncerten worden live uitgezonden op:
http://www.live365.com/stations/255627 (modem 56k of sneller)

 

DONDERDAG 4 APRIL 2002 om 20u

JORGE ISAAC


Ondanks zijn jonge leeftijd (°1974) heeft Jorge Isaac al grote faam verworven als uitvoerder van hedendaagse muziek. Hij specialiseerde zich vooral in de electronica en kreeg daarvoor een speciale prijs op de Internationale Uitvoerderswedstrijd van Gaudeamus in 2001.
Sindsdien trad hij op in verschillende Europese en Amerikaanse landen. Bij Logos brengt hij een programma met werken voor blokfluit en electronics van o.a. Louis Andriessen, Mauricio Kagel en Hitoshi Nakamura.

 

DINSDAG 9 APRIL 2002 om 20u

ELEKTRO-AKOESTISCH KONSERT


Logos maakt regelmatig een selektie uit de nieuwe elektro-akoestische muziek. Ook deze keer gingen we internationaal op zoek en laten we een orkest van luidsprekers recente werken van o.a. Lukas Ligeti (VS), Carl Stone (VS), Yannick Dauby (F) en Alastair Bannerman (UK) spelen. Kristof Lauwers staat in voor de spatialisatie over 8 tot 12 luidsprekerkanalen. De Zweedse komponist Johannes Bergmark zorgt voor een extra live-performance door zaag te spelen in zijn "Saw Octet" voor zaag en tape!

 

DINSDAG 23 APRIL 2002 om 20u

M&M ENSEMBLE


De konserten van het <M&M Ensemble> hebben een laboratorium-funktie: er wordt voortdurend gesleuteld aan nieuwe speelwijzen en technieken. De konserten zijn een zoektocht naar een nieuwe interaktie tussen mens en technologie, één die verder gaat dan eenvoudigweg een effekt toevoegen aan wat een muzikant speelt.
Als de race tegen de tijd goed afloopt, beleven we op dit konsert de "doop" van een nieuw lid van de automatenfamilie: <Belly> (automatische klokken).
Elke luisteraar met zin voor avontuur is alvast welkom op dit konsert!