index     2004!     kalender     koncertberichten     lpd 010     kunst     on the road     kolofon

 

Koncertkalender
januari

LOGOS TETRAEDER

BOMASTRAAT 26

9000 GENT

 

woensdag 14 januari om 20u.

<M&M> ensemble


De maandelijkse regelmaat en de aanwezigheid van unieke zelf ontwikkelde muziektechnologie is het enige vaststaande feit bij deze koncerten. M&M blijft synoniem staan voor een onvoorspelbare ontmoeting tussen muzikanten en de muziekrobots van Logos. Voor wie van verrassingen houdt, is dit een droom. Muziekteaterperformances met de automaten, een danseres die de muziekautomaten doet spelen, live muzikanten die improviseren met de automaten, ... het kan allemaal verborgen zitten in het <M&M> verrassingspakket!

 

dinsdag 20 januari 2004 om 20u.

Françoise Vanhecke (B)


Met dit koncert kiest Françoise Vanhecke 100% voor het avontuur.
Ze zingt, begeleidt zichzelf op de piano en improviseert solo, in duo met Moniek Darge en in samenwerking met het publiek. Bovendien heeft ze zich tuis ook aan het komponeren gezet en laat ze dit horen op het koncert. Geef toe, het is moeilijk om een veelzijdiger sopraan dan deze te vinden in Vlaanderen!

 

dinsdag 27 januari 2004 om 20u.

Tomoko Mukaiyama (JP)


Extreem overtuigend. Zo kan je de Japanse pianiste Tomoko Mukaiyama het best omschrijven. Sinds haar laatste optreden in 1996 in Logos heeft zij internationale faam verworven met haar optredens in Europa, de VS en Japan. Zij kiest resoluut voor de hedendaagse muziek en verdedigt die met een enorme virtuoziteit en begeestering. Op dit koncert is ze te horen met de nieuwste lichting Japanse pianowerken van o.a. Karen Tanaka, Makoto Nomura en Dai Fujikura.

 

 

Vooruitblik:

  • woensdag 11 feb: Elena Andreyev (cello) & Françoise Rivalland (perkussie) werk van Georges Aperghis.
  • donderdag 19 feb: <M&M> ensemble
  • donderdag 26 februari: Dominica Eyckmans & Mark Trayle
  • dinsdag 16 maart: Barton Workshop & Christian Wolff
  • dinsdag 23 maart: <M&M> ensemble

 

 

Steunfonds

We hopen ook op uw steun te mogen rekenen. Uw aanwezigheid op onze koncerten, is voor ons telkens weer een aanmoediging, om u verder te mogen verwennen met intrigerende muziekavonturen. Maar ook uw financiële steun -hoe klein ook- is van harte welkom. Iedere gift vanaf 30 Euro mag u daarenboven met het attest dat wij u zullen afleveren, aftrekken van uw belastbaar inkomen. Onze op til staande verbouwingen alleen al brengen voor ons veel extra kosten mee. Wij danken u alvast van harte en wensen u een gezond en klankrijk nieuw jaar toe.