2004!     kalender     koncertberichten     lpd 010     kunst     on the road     kolofon

 

Beste wensen voor een
muzikaal vreugde- en vredevol 2004!


Terugblikkend op de talrijke Logos' aktiviteiten van het voorbije jaar, kunnen wij mede dank zij de jeugdige groeiende belangstelling voor onze koncerten en dank zij de vele, vooral buitenlandse uitnodigingen tot deelname aan voorname muziekfestivals, de kriebels voelen om er ook dit nieuwe jaar met minstens evenveel entoesiasme tegenaan te gaan.

Het <M&M> ensemble heeft een zeer vruchtbaar jaar achter de boeg. De maandelijkse optredens in onze Tetraederzaal zorgden ervoor dat we mochten rekenen op een groeiende publieke belangstelling en dat zelfs TV1 opnieuw de weg naar onze koncertzaal vond.
De buitenlandse invitaties die nu eens het robotorkest, dan weer Logos Duo, het Logos Ensemble of de Logos vrouwen naar Lille, Enschede, Beograd (Festival April Meetings), Den Haag (Festival in de Branding), Barcelona (LEM Festival) en last but not least naar Pescara brachten, geven ons de nodige energie en levenslust om ook het 36ste jaar van de Logos werking vol vertrouwen tegemoet te zien.
Ook enkele binnenlandse festivals brachten Logos voor het voetlicht, zoals het Argos Festival te Brussel, alsook "40 jaar Ipem", en het KriKri Festival te Gent.

Kortom we hebben ons 35ste jaar (ja ja, reken maar uit: Logos bestaat sinds '68) opnieuw con brillo afgesloten.

We wensen allen die ons door dik en dun steunen en blijven aanmoedigen van harte te bedanken. Experimentele muziek is door de jaren heen, ondanks alle konservatieve tendensen binnen de hedendaagse muziek, definitief doorgedrongen en uitgegroeid tot een veel meer geaccepteerd muziekgenre dan het ooit was bij de jongeren, terwijl de media met Klara voorop, schromelijk achterophinken.
Wij zien de toekomst dan ook vol vertrouwen tegemoet en zijn er rotsvast van overtuigd dat 2004 een boeiend nieuw en experimenteel muziekavontuur voor u en voor ons allen in petto heeft.

Beste wensen van het voltallige Logos team:
Hans, Kristof, Kris, Xavier, Bert, Moniek en Godfried-Willem

m.d.