inhoud   kalender   koncertberichten   puff   kolofon

 

Koncertkalender
december

LOGOS TETRAEDER

BOMASTRAAT 26

9000 GENT

 

dinsdag 2 december 2003 om 20u.

Continuum Ensemble (Can)


Een unieke kans om te horen wat er beweegt in Canada op het vlak van de hedendaagse klassieke muziek. Het Continuum Ensemble, één van de leidende ensembles in zijn soort over de grote oceaan, speelt recent werk van komponisten die in Canada wonen en werken.
met de steun van de Canadese Ambassade

 

donderdag 4 december om 20u.

Ferdinand Försch (D)


Een muziekinstrument als beeldende kunst. Een skulptuur dat geluid maakt. Het werk van de instrumentenbouwer Ferdinand Försch schippert ergens tussen deze twee uitersten. Zijn visueel zeer aantrekkelijke instrumenten zijn zuiver akoestisch en kunnen meestal als slagwerk omschreven worden. Försch zelf staat in voor de komposities en de uitvoering daarvan.

 

dinsdag 16 december 2003 om 20u.

<M&M> ensemble


Tijdens het laatste <M&M> koncert van 2003 staat de menselijke stem centraal. Jonge performers zoals Kristof Lauwers, Jelle Meander en Maja Jantar stellen nieuw werk voor waarbij een brede waaier aan stemgeluiden vermengd wordt met de klanken van de Logos muziekrobots en elektronika. Daarnaast geven Moniek Darge en Godfried-Willem Raes opnieuw een interaktieve performance met de radartechnologie.