inhoud   kalender   koncertberichten   kiekje   newfoundland   kolofon

 

kiekje


Godfried-Willem Raes speelde vanop het Gentse Belfort bij het invallen van de avond, na het imposante luiden van de klokken om 19u30, zijn bijdrage op mi-b klarinetje tot de ondertussen bekende BELFORTLAMENTATIES; een muzikaal protest tegen de oorlog in Irak, op initiatief van Dick Van der Harst, waar allerhande musici aan deelnemen: allen blazers weliswaar.


Godfried-Willem

Leonaar De Graeve voltooide met groot succes zijn workshop met kinderen uit Lille, waar ze kollektief voor een tweede opeenvolgende maal op uitnodiging van de KLING KLANG organisatie, een water-muziekinstrument bouwden. Deze keer werd het een veelkoppige watertuba, die op veel bijval kon rekenen en o.a. ook tentoon werd gesteld in het Stadhuis te Lille.


Watertuba

Moniek Darge bouwde een reeks performance-muziekdozen die meereisden naar Beograd…
u verneemt er de komende maanden meer over in onze volgende Logos-Bladen.

klikken maar om ze te zien:

<M&M> deze maal in kwartetformatie: Kristof Lauwers, Barbara Buchowiec, Moniek Darge en Godfried-Willem Raes koncerteerden te Enschede tijdens het AKI (Akademie voor Beeldende Kunsten) "Opstand" Festival.


<M&M>

Studenten van Godfried-Willem Raes' klas Experimentele Kompositie aan de Hogeschool Gent, stelden een boeiend koncert als eindwerk voor. Deelnemers waren: Eva Van de Voorde, Heleen Van Haegenborgh, Thomas Smetryns, Jonas Pannecoucke, Barbara Buchowiec.