index   kalender   koncertberichten   on the road   kolofon  


Koncertkalender oktober

LOGOS TETRAEDER, BOMASTRAAT 26, 9000 GENT


dinsdag 12 oktober 2010 om 20u

Lithophiola – Dominica Eyckmans & Toni Di Napoli

De muzikale duizendpoot Dominica Eyckmans levert al lang substantiële bijdragen aan onze <M&M> koncerten; nu eens als altvioliste, dan weer als zangeres, danseres of performer. Op dit koncert out ze zich voor de gelegenheid als tegenspeler van litofonist Tony Di Napoli, en dat doet ze aan de hand van improvisaties en muziek van Nadia Dewez, Jean-Luc Boevé en John Dowland. Een avondvullende voorstelling met in de hoofdrollen snaren versus stenen, balancerend op het scherp van de snee.




woensdag 20 oktober 2010 om 20u10

<M&M> 20.10 – 20.10

In het jaar 2010 nemen we op de 20ste dag van de 10de maand - en niet toevallig om 20u10 - de gelegenheid te baat om onze muziekrobots een programma te laten spelen met voornamelijk nieuw werk van onze eigen crew. En die bestaat nog steeds uit de vaste waarden Godfried-Willem Raes, Moniek Darge, Helen White, Sebastian Bradt, Kristof Lauwers, Barbara Buchowiec en Xavier Verhelst. De interaktieve dansperformance is voor rekening van Dominica Eyckmans.




woensdag 27 oktober 2010 om 20u

New Media IX: Jasper & Jasper – Elektronikaduo

Twee jonge, multidisciplinaire artiesten uit de elektronische muziek-scene bundelen de krachten. Het duo Jasper Braet & Jasper Vanpaemel, beiden gevormd aan het Haagse Sonologie Instituut, lanceren na enkele suksesvolle try-outs een eerste programma waarin ze elektronika kombineren met live geluid, improvizatie en beweging.

 



Met de steun van de Vlaamse Gemeenschap, Stad Gent
en de Provincie Oost-Vlaanderen

Inkom: 8 euro.
Betalende Logos-Blad-abonnees, studenten, CJP, 60+ers, leden van het Steunfonds, Humanistisch Verbond, London Musician's Collective, Muzikon, Free Time: 5 euro