index     kalender     koncertberichten     mikroton     on the road     kolofon

 

Logos on the road



<M&M> te gast bij Klara in Dendermonde

Van zaterdag 26 mei tot maandag 28 mei speelt het Logos <M&M> ensemble o.l.v. Godfried-Willem Raes een aantal koncerten in het Stadhuis van Dendermonde ter gelegenheid van Klara in Dendermonde. Van het robotorkest spelen volgende automaten : <Vacca>, <Player Piano>, <Krum>, <So>, <Troms>, <Harma>, <Tubi>, <Snar>, <Thunderwood>. Moniek Darge, Kristof Lauwers en Godfried-Willem Raes staan in voor de performances. Speciaal op het repertoire komt een al-te-gekke bewerking van het Ros Beiaard.






Hamsessions

Na het sukses van vorig jaar organiseert WoFo, het jazzensemble met Logosmedewerker Xavier Verhelst, ook deze lente 3 "Hamsessions". Deze gaan door in het tuinhuis-muziekatelier van Michel Mast, Ham 12, 9000 Gent op zondag 20 mei, zondag 27 mei en maandag 28 mei telkens om 15u. Door de steun van "De wijk aan zet" was het deze keer mogelijk telkens een tweede groep met roots in de wijk uit te nodigen, zonder dat u daarvoor in de geldbuidel moet tasten. Het volledig programma staat hier


Voor de mensen met een biologische klok die wat later afgesteld staat speelt WoFo op zondag 3 juni '07 om 22u in Hot Club de Gand, Schuddevisstraatje, Groentenmarkt 15b, Gent. Ook dit optreden is gratis.

Wil u vooraf al eens horen uit welk muzikaal vaatje er getapt zal worden, surf dan naar www.wofo.be.