index     kalender     koncertberichten     archief     on the road     kolofon

 

 

Logos on the road



HOLOSOUND in Muziekinstrumentenmuseum

Op dinsdag 6 februari om 12u zullen Godfried-Willem Raes en Moniek Darge een performance brengen met de Holosound. Aanleiding is de heropening van het Klanklabo in het Muziekinstrumentenmuseum in Brussel. Vanaf 7 februari kan je de Holosound samen met andere installaties bewonderen in het vernieuwde Klanklabo.






<M&M>

Op zaterdagnamiddag 10 februari is Logos <M&M> te gast met de <Playerpiano>, <Sire>, <Snar>, <Psch> en <Casta> in de Salons voor Schone Kunsten te Sint-Niklaas.
Er zullen 5 groepen van ca. 45 leerlingen deelnemen en Kristof Lauwers en Moniek Darge zullen hen een inleiding en enkele korte demonstraties geven. Daarna is het aan de studenten om de robots zelf uit te testen.

Op woensdag 21 of donderdag 22 februari (datum nog te bevestigen) is <M&M> uitgenodigd op het St.-Lukasinstituut te Brussel, Paleizenstraat 70. Ter inleiding is er vanaf 14u een lezing. Het koncert start reeds om 18u30. Hier zullen Godfried-Willem Raes, Moniek Darge en Kristof Lauwers voor de presentatie zorgen.






WOFO

Voor wie het interesseert en in de buurt is, WOFO - de minofmeerjazzgroep met Logosmedewerker Xavier Verhelst op bas - springt in februari 2 maal op de planken:
- vrijdag 23 februari om 22u in de "Scheldapen", D'Herbouvillekaai 36, Antwerpen
- woensdag 28 februari om 20u30 in de "Blue Olive", Zuivelmarkt 22, Hasselt
Dichter bij huis maar verder in de tijd organiseert WOFO zelf ook dit jaar enkele Hamssessions (Ham 12, 9000 Gent), nl. op zaterdag 20 mei, zaterdag 27 mei en zondag 28 mei.
WOFO bestaat verder uit Mattias Laga (klarinetten), Michel Mast (tenor sax), Walter Verschaeren (gitaar) en Tom De Wulf (drums).
Meer info en luisterplezier op www.wofo.be