index     edito     kalender     koncertberichten     lpd 016     kolofon

 

Koncertkalender
januari

LOGOS TETRAEDER

BOMASTRAAT 26

9000 GENT

Woensdag 10 januari 2007 om 20u.

<M&M> NEW YEAR


Een nieuw jaar en daar is meteen een nieuwe automaat die het <M&M> ensemble komt vervoegen! De komputergestuurde basakkordeon <Bako> versterkt de laagste regionen van het robotorkest en zal zeker te horen zijn in een solo-performance. Daarnaast ook nieuwe interaktieve werken waarin dans en akoestische instrumenten in dialoog gaan met de robots. Uitvoerders: Barbara Buchowiec, Marian De Schryver, Moniek Darge, Sebastian Bradt, Kristof Lauwers en Godfried-Willem Raes.

 

Dinsdag 16 januari 2007 om 20u.

MAGNESIA - LEVKA ORI


Gefascineerd door de idee van Plato's utopische stad "Magnesia" hebben kunstenaars van verschillende disciplines (landart, fotografie, schilderkunst, poëzie, muziek, interaction & motion design) een avond opgezet rond land- en audio-art in de Kretenzische witte bergen. Een interdisciplinaire voorstelling door de kunstenaarsgroep Levka Ori.

 

Dinsdag 30 januari 2007 om 20u.

PLUK AND PLAY


Een koncert waarin geluiden en stukken van de ene muzikant als basismateriaal voor de andere dienen. Een meerstemmig klankspel met o.a. elektronische werken van James Tenney en John Oswald, audio-visuele soundscapes en live performances van Bruno Forment (elektronika) en Thomas Smetryns (vinylplaten). Een mix van originaliteit, imitaties, kommentaren, diversiteit, spot en lofbetuigingen!

 

Met steun van de Stad Gent.