index     kalender     koncertberichten     logos on the road     kolofon

 

logos on the road

 

Muziekdozenperformance

Van zondag 17 september tot en met zaterdagavond 23 september zijn een reeks muziekdozen van Moniek Darge te zien in de Grote- of St. Stevenskerk te Nijmegen. Daar heeft nl. het Internationaal Orgelfestival Nijmegen plaats en in de rand van dit feestelijke gebeuren kunnen jong en oud van de muziekdozen proeven. Op zondagnamiddag 17 september geeft Moniek een muziekdoosperformance en op zaterdagavond 23 september wordt de tentoonstelling afgesloten met een finissage, waarop Moniek Darge performance en kommentaar bij haar dozen geeft.


Tekenrobot

<M&M> te gast bij CC De Meent

Op zondagnamiddag 24 september treffen we het <M&M>-orkest en -ensemble aan te Alsemberg. In het CC De Meent wordt ca. 14u45 een voorstelling gegeven rond het tema tango, met zowel eigen werk als werk van derden. Een zestal automaten van de hand van Godfried-Willem Raes zullen worden bijgestaan door live dansers en musici. Nemen aan dit optreden deel: Marian De Schryver, Barbara Buchowiec, Moniek Darge, Sebastian Bradt en Kristof Lauwers o.l.v. Godfried-Willem Raes.

Earational Festival in Den Bosch

Om de septembermaand af te sluiten volgt een participatie aan het Earational Festival, georganiseerd door Anton Viergever op verschillende lokaties is Den Bosch. Dit festival loopt van donderdag 28 september t.e.m. zondag 1 oktober. Vier elektronische muziekdozen werden door Anton uitgekozen: Emergency Robot Kit, Bomber Handbag, Peace Robot en Tekenrobot voor resp. de Portiersloge van het Grafisch Atelier, de Toonzaal, het Stedelijk Museum en de Bib te Den Bosch. Voor meer info over dit boeiende festival, surf naar: www.earational.org

We wensen u veel muziekplezier!