index     kalender     koncertberichten     logos on the road     robotorkest     kolofon

 

Koncertkalender
september

LOGOS TETRAEDER

BOMASTRAAT 26

9000 GENT

 

Donderdag 9 september 2004 om 20u.

Carl Stone (US)


Lang voor er laptops en PC's waren, was Carl Stone al druk in de weer met live elektronika. Sinds 1972 is dit zijn enige muzikale passie. Deze hoofdfiguur van de elektronische muziek tovert op het podium telkens iets nieuws tevoorschijn. Onmogelijk om te voorspellen wat het deze keer wordt!

Door onvoorziene persoonlijke omstandigheden kan Carl Stone niet komen koncerteren.
Een vervangkoncert is voorzien met Nikita Chudjakov & Sveta Shljachova: Elements of Science Fiction.

 

Maandag 13 september 2004 om 20u.

<M&M>ensemble


Muzikanten die dansen om een automaat te bespelen of een danseres die muziek speelt door te bewegen. Op het maandelijkse <M&M> koncert bestaat het onderscheid tussen beide niet meer. De ontmoeting tussen spits-technologie en kunst, de speerpunt van het artistiek onderzoek bij stichting logos, levert steeds weer onverwachte resultaten. Wie weet verschijnt er ook deze keer een gloednieuwe muziekrobot op het podium…
Medewerkers: Moniek Darge, Emilie de Vlam, Barbara Buchowiec, Kristof Lauwers, Xavier Verhelst. O.l.v. Godfried-Willem Raes.

 

Donderdag 23 september 2004 om 20u.

Se-Lien Chuang & Andreas Weixler


Logos laat een eerste selektie horen uit een internationale zoektocht naar audio-visuele werken. Op het menu staan fantastische komputerbeelden en elektronische klanken van o.a. Diego Garro, Gregory Scranton & Michael Berkowski en Elsa Justel. Daarna is de Taiwanese Se-Lien Chuang aan de beurt. Samen met de Oostenrijker Andreas Weixler kruipt ze achter de komputer om live audio-visuele komposities uit te voeren.

 

met de steun van de Vlaamse Gemeenschap, Provincie Oost-Vlaanderen en Stad Gent.