inhoud    kalender    koncertberichten    Publiek Domein    Springers    Japan    logos on the road    kolofon

 

LPD005

De nieuwe CD uit de Logos Publiek Domein reeks is er!! LPD005 biedt meer dan een uur gedreven solo kontrabasimprovisaties van Peter Jacquemyn. Op het CD hoesje wordt vermeld dat er geen overdubs of elektronika bij te pas kwamen, want inderdaad, het impressionante klankenarsenaal wordt akoestisch geproduceerd, met als hulpmiddelen 1, 2 of zelfs 3 simultane strijstokken en andere vreemdere objekten. Zoals gewoonlijk vinden Logos abonnees (en Logos abonnee word je door 1000 BF te storten op de rekening van Stichting Logos: 290-0016395-23 met de vermelding 'Logos abonnement',) een kaart bij dit Logos-Blad, die ze kunnen inruilen voor deze CD (later op het jaar volgt de tweede CD waar zij recht op hebben. Wie de CD wil kopen kan dat in de Logos Shop, tijdens kantooruren of op koncertavonden voor 500 BF. De CD zal ook een 'officiële' presentatie krijgen op 14 december, met een solokoncert van Peter.

 

 

INFOSHOP

David Behrman: Wave Train.
Deze CD en de twee hieronder zijn Italiaanse heruitgaven van historische opnames uit de jaren '60. Behrman's werken worden uitgevoerd door hemzelf, Gordon Mumma, Alvin Lucier, Robert Ashley (Sonic Arts Union), Christoph Caskel en David Tudor. (CD 650BF)

Robert Ashley: String Quartet Describing the Motions of Large Real Bodies/How Can I Tell the Difference?
Twee werken uit 1972, uitgevoerd door Robert Ashley, 'Blue' Gene Tyranny en Sam Ashley. (CD 650BF)

Philip Corner: from the Judson Years.
Deze CD is een verzameling erg ambachtelijke tape-stukken gerealiseerd in 1962 en 1963. (CD 650BF)

JOHN CAGE: Three Dances for Two Prepared Pianos.
Deze CD is een live registratie van het piano duo Satoshi Inagaki en Ken-Ichi Nakagawa. Naast Cage spelen zij ook Walter Hus, Erik Satie en geven zij een improvisatie ten beste. (CD 600BF)