index     kalender     koncertberichten     hat     infusoria     sounds of crete     kolofon


Koncertkalender juni

LOGOS TETRAEDER, BOMASTRAAT 26, 9000 GENT


maandag 1 juni 2009 2008 om 20u

FLICKR


FLICKR is een duo dat bestaat uit klankknutselaar Michael Vorfeld en live samplingspecialist Uli Boettcher. Geluid en licht vormen in dit koncert de twee komponenten van een fascinerend samenspel waarin het een het ander beïnvloedt.

 

donderdag 11 juni 2009 om 20u

Dubbel duokoncert: Prins & Jacquemyn / ATTR-X.


ATTR - X, het nieuwe Logos duo van Kristof Lauwers en Yvan Vander Sanden, brengt in het eerste deel van dit koncert elektronische muziek met binnen Logos ontwikkelde software die audio en video genereert volgens de principes van recente 3D-games. Na de pauze stellen we een nieuw improvizatieduo voor: Peter Jacquemyn op kontrabas met live electronics van Stefan Prins.

 

woensdag 17 juni 2009 om 20u

<M&M> - Tango & DuoDances


De vijfde jaargang reeds van onze tangospecial: tango's van allerlei pluimage voor en door Mens & Machine. We hebben nieuw en origineel materiaal klaargestoomd dat behoorlijk zing- en dansbaar is, en bovendien brengen we ervaren danskoppels op scène.

 

dinsdag 30 juni 2009 om 20u

HÜBEBLO


De nederlandse stemartiest Jaap Blonk is een levende legende. Als een van de meest vooruitstrevende polypoëten van zijn generatie beschikt hij over een spektakulaire stem die hij kombineert met een scherp besef van timing en struktuur. Op dit koncert wordt hij bijgestaan door tubist Carl Ludwig Hübsch en turntablist Claus van Bebber.

 



Met de steun van de Vlaamse Gemeenschap, Stad Gent
en de Provincie Oost-Vlaanderen

Inkom: 8 euro.
Betalende Logos-Blad-abonnees, studenten, CJP, 60+ers, leden van het Steunfonds, Humanistisch Verbond, London Musician’s Collective, Muzikon, Free Time: 5 euro