index     kalender     koncertberichten     heli     kolofon

Koncertkalender december

LOGOS TETRAEDER, BOMASTRAAT 26, 9000 GENT


zaterdag 6 december 2008 2008 om 20u

40 Jaar Logos


Logos bestaat 40 jaar! Hét pilootcentrum voor nieuwe en experimentele muziek in Vlaanderen viert dit met een bijzonder event inkluzief de inhuldiging van ons vernieuwd gebouw aan de Bomastraat. Een resem vooraanstaande gastsprekers brengt aangepaste statements, afgewisseld met interventies van het <M&M> robotorkest en zijn musici. Een feestelijke, blitse avond, met aansluitende receptie.
De toegang is gratis, maar reservatie is absoluut noodzakelijk.

 

dinsdag 9 december 2008 om 20u

Nadar Ensemble - "Entartung"


Entartung heet het nieuwste projekt waarmee het Nadar Ensemble een waaier aan fascinerende nieuwe stukken brengt; op het menu staat werk van Maarten Buyl, Fausto Romitelli, Agostino Di Scipio en de wereldkreatie van Fremdkörper, het nieuwste eksploot van Stefan Prins. Al deze stukken vormen de soundtrack rond de gelijknamige animatiefilm Entartung van Joachim Devillé.

 

donderdag 18 november 2008 om 20u

<M&M> Robotorkest: "FLUXUS!"


"Kunst ist Leben, Leben ist Kunst": de duitse beeldhouwer en happening - artiest Wolf Vostell kon het niet bondiger samengevat hebben. Bij Logos willen we onze sympatie voor het Fluxus - gedachtengoed niet onder stoelen of banken steken. Zo brengen we deze maand met de robots een hommage aan alle vormen van ekstreme, absurdistische, hilarische of ronduit bizarre geluidskunst aan de hand van performances, arrangementen en muziekteatrale statements.

 



Met de steun van de Vlaamse Gemeenschap, Stad Gent
en de Provincie Oost-Vlaanderen

Inkom: 7 euro.
Betalende Logos-Blad-abonnees, studenten, CJP, 60+ers, leden van het Steunfonds, Humanistisch Verbond, London Musician’s Collective, Muzikon, Free Time: 5 euro