index     kalender     koncertberichten     kijkje...kiekje     steun     kolofon

 

Koncertkalender
januari

LOGOS TETRAEDER

BOMASTRAAT 26

9000 GENT

 

dinnsdag 11 januari 2005 om 20u.

AUDIO-VIZUEEL KONCERT


Het tweede koncert in een reeks van audio-vizuele koncerten met elektronische muziek en video. Eerst worden een vijftal werken afkomstig van onze internationale zoektocht naar multimediaal talent voorgesteld. Daarna volgt een live-act met een vertolking van het poëtische "the Queen of the South" van Alvin Lucier. Een stuk met een minimum aan technologie waarin uitvoerders allerlei vizuele figuren en patronen doen ontstaan.

 

dinsdag 18 januari 2005 om 20u.

<M&M>ensemble


Mens & Machine. Een ensemble dat zijn gelijke niet kent in het Belgische muziekleven. In het ensemble lopen de funkties zoals uitvoerend muzikus, komponist, technologie-ontwikkelaar, performer, klankdichter en danser vlotjes door elkaar. Kom kijken hoe op dit koncert met live-uitvoerders en muziekrobots de grenzen van het musiceren verlegd worden. Zowel Godfried-Willem Raes' nieuw automatisch akkordeon als het experimentele Llor zijn van de partij.

 

donderdag 20 januari 2005 om 20u.

PHILL NIBLOCK (VS)


Deze Amerikaanse multimediakunstenaar produceert een stroom van geluid waarin je als het ware kan rondwandelen en allerlei details bewonderen. De recente werken die hij voorstelt worden begeleid door oudere videobeelden waarin de bewegingen van werkende mensen metikuleus ontleed worden.

 

met de steun van de Vlaamse Gemeenschap, Provincie Oost-Vlaanderen en Stad Gent.