inhoud    kalender    koncertberichten    logos duo in vermont    kolofon

 

Koncertkalender
MAART

LOGOS TETRAEDER

BOMASTRAAT 26

9000 GENT

Alle koncerten worden live uitgezonden op:
http://www.live365.com/stations/255627 (modem 56k of sneller)

 

VRIJDAG 8 MAART 2002 om 20u

APSARA BLOKFLUITTRIO


Afwisseling staat centraal in het nieuwe koncert van het Belgisch-Duitse blokfluittrio Apsara: niet alleen in het instrumentarium (alle mogelijke blokfluiten van 10cm tot 2m lengte!) maar ook in de bezetting (zowel solo's, duo's als trio's).
Bovendien tonen ze aan dat een eenvoudige blokfluit een over de ganse wereld verspreid instrument: er staat Braziliaans, Frans, Japans, Chinees, Duits en Pools hedendaags werk op het programma!

 

DINSDAG 19 MAART 2002 om 20u

BRANDON LABELLE & ACHIM WOLLSCHEID
het publiek wordt vriendelijk verzocht om een cd naar keuze mee te brengen!


De audio-kunstenaars Brandon LaBelle (VS) en Achim Wollscheid (D) variëren hun werk naargelang van de plaats en het moment dat ze koncerteren.
Interaktieve installaties met handelingen van de luisteraars en toevallige, plaatselijke geluiden als wezenlijk bestanddeel staan borg voor een verrassend resultaat.
Ook in Logos geven ze een performance waarbij ze op zoek gaan naar wat eigen is aan de Logos zaal en het aanwezige publiek. Beide kunstenaars vragen alvast aan het publiek om een cd naar keuze mee te brengen!.

 

WOENSDAG 27 MAART 2002 om 20u

M&M ENSEMBLE


De concerten van het <Mens&Machine Ensemble> zijn telkens een experiment waarbij nieuwe technologie uitgeprobeerd wordt.
Deze keer worden de zelfgebouwde muziekautomaten bestuurd via gesture control. Door bewegingen van armen, benen of het ganse lichaam kan de performer musiceren met de automatische orgels en vibrafoons.