25 april 2020

Mechelen

POSTPONED DUE TO CORONA

Onze robot Pos speelt het eerste en laatste deel (Allegro non piu molto / Allegro) uit Fünf Stücke für Flötenuhr van Ludwig van Beethoven.

Big Bang Rennes

9 & 10 mei 2020

Big Bang festival, Opera, Rennes

POSTPONED due to Corona

Onze Pneumafoons, Howling Hometrainers en het klein Robotorkest gaan naar het Big Bang Festival in Rennes!

Tangosalon

6 juni 2020

De Centrale, Gent

In dit Tangosalon verenigt Logos de Vlaamse traditie van de dansorgels met de traditie van de Argentijnse tangosalons. 11 robots en sopraan Françoise Vanhecke brengen tango's van o.a. Weill, Sassone, Gardel, Castillo, Piazzolla en Matos Rodríguez. Dansers van vzw Polariteit staan in voor de choreografie en de dans en verzorgen voor het optreden een tango workshop.

In samenwerking met vzw Polariteit (dans), Françoise Vanhecke (zang) en met de steun van de Vlaamse gemeenschap.
15 euro (standaardtarief)
12 euro (reductie)

Big Bang Antwerpen

31 & oktober en 1 november 2020

Big Bang festival, Antwerpen

Logos is opnieuw te gast in Antwerpen. Dit keer brengen we het klein robotorkest en onze nieuwste telg, Plus-Minus, met ons mee.

Big Bang Bruxelles

7, 8 & 9 november 2020

Big Bang festival, Bruxelles

Logos is opnieuw te gast in Brussel. Dit keer brengen we een delegatie van het robotorkest en onze nieuwste telg, Plus-Minus, met ons mee.

U ki yo E

8 november 2020

Concertgebouw, Brugge

Een herfstlandschap uit 100 beroemde gezichten van Edo van de Japanse kunstenaar Hiroshige vormt het vertrekpunt van de familievoorstelling U ki yo E.

De verschillende lagen van de houtsnede worden vertaald in diverse audiovisuele werelden. Het witte podiumlandschap wordt dankzij videoanimaties, kirigami, akoestische robots, instrumenten, vocale acrobatieën en performers omgevormd tot een wereld vol kleur en verbeelding.

• Silvia Defrance animatie en projectie
  • Mirjam de Wit interactie en educatie
  • Kristof Lauwers compositie, aansturing elektronica
  • Maja Jantar regie en performance
  • Laura Maes compositie, lange snaren installatie & performance
  • Birgitte Mørk Winther decor & kostumering
  • Lara Van Wynsberghe technische ondersteuning

Producent: Festival van Vlaanderen Mechelen & Stichting Logos
Met de steun van de Vlaamse Gemeenschap

Big Bang Gent

14, 15 & 16 november 2020

Big Bang festival, Gent

Logos is opnieuw te gast op Big Bang Gent. Dit keer brengen we een deel van het robotorkest en onze nieuwste telg, Plus-Minus, met ons mee.

Big Bang Tallinn

22 & 23 november 2020

Big Bang festival, Eesti Kontsert, Tallinn

Logos is voor de 2de maal te gast in het Eesti Kontsert in Tallinn. Dit keer brengen we een afvaardiging van het robotorkest en onze nieuwste telg, Plus-Minus, met ons mee.

Big Bang Lille

27 & 29 november 2020

Big Bang festival, Lille

Logos is opnieuw te gast in Lille (Rijsel). Dit keer brengen we een kleine afvaardiging van het robotorkest en onze nieuwste telg, Plus-Minus, met ons mee.

Big Bang Rouen

4, 5 & 6 december 2020

Big Bang festival, Rouen

Logos is te gast in het Franse Rouen. Dit keer brengen we een klein robotorkest en onze nieuwste telg, Plus-Minus, met ons mee.

Klein Robotorkest

Saudi Arabie

Een kleine selektie robots uit ons orkest, waarbij ook de nieuwste 'Flut' robot, trekt naar Saudi Arabie. De robots, ontworpen en gebouwd door Godfried-Willem Raes, worden er gepresenteerd door Moniek Darge en Bert Vandekerkhove.
Omwille van logistieke problemen, werden deze voorstellingen, oorspronkelijk voorzien voor maart 2020, verplaatst naar een latere datum. Verder nieuws volgt!

Stichting Logos kan de meest diverse concertprogrammas aanbieden evenals talloze verschillende audio-art projecten, intallaties, interactieve robots, events, workshops en klankhappenings. Contacteer ons gerust voor meer informatie.

We have a very wide variety of concert programs available as well as many audio-art projects, workshops, events and happenings. For all enquiries Or call us: +32 09 223 80 89